PoesiA E i O U, amb música!!!

Sa darrera sessió de poesia a sa biblioteca va ser realment especial!!!  Posar música i poder cantar totes aquelles poesies apreses durant aquest temps va ser genial. La poesia és emoció i aquest dia els alumnes ho varen poder experimentar.

Moltes gràcies Antònia i Eulària per compartir amb nosaltres aquest projecte i acostar els nostres infants al món de la POESIA!

Sant Jordi 2019

Aquest curs, per la diada del dia del llibre que organitza l’AMIPA, hem treballat la llegenda de Sant Jordi. Observar aquest relat amb una mirada crítica ens mostra,  de manera senzilla, el funcionament dels rols de representació en el món a la vegada  que ens serveix  d’eina de transformació, no només pels infants, sino també pels adults.

Panades i Berena

Com ja és tradició a la nostra escola, dos dies abans de les vacances de Pasqua ens reunim grans i petits per fer les panades i els robiols.

Els més grans de l’escola ajuden als infants d’infantil a fer les panades i s’ho passam d’allò més bé. Que per cert ens varen sortir boníssimes!!!

I el darrer dia, abans de les vacances de Pasqua, ens anam tots els infants d’infantil a la platja de Sa Coma a fer sa berena de panades i robiols i a jugar amb s’arena. Mos ho passam mmoollttt beeeeeee!!!