Sortida museu arqueològic SON FORNÉS

TALAIOT

En aquesta sortida al MUSEU ARQUEOLÒGIC DE SON FORNÉS, els infants han fet un viatge en el temps per veure com era la vida fa 3000 anys. Com s’organitzaven les persones, on vivien, què menjaven,… En arribar allà vàrem fer una visita general al museu on les monitores els contaren la història del “BOSC NEGRE”. Amb il·lustracions molt visuals ens varen explicar com era la vida d’aquests avantpassats i en què consisteix la feina d’arqueòleg. Participaren també d’una sèrie de tallers per entendre de manera més pràctica les explicacions donades. Finalment vàrem anar al poblat on descobrirem de primera mà la diferència de les construccions d’ara i les prehistòriques.

comprovàrem lo difícil que era fer-se la pròpia roba….Cardar la llana i preparar-la era molta feina!
LES CASES
Dibuix d’una de les cases del poblat

PoesiA E i O U, amb música!!!

Sa darrera sessió de poesia a sa biblioteca va ser realment especial!!!  Posar música i poder cantar totes aquelles poesies apreses durant aquest temps va ser genial. La poesia és emoció i aquest dia els alumnes ho varen poder experimentar.

Moltes gràcies Antònia i Eulària per compartir amb nosaltres aquest projecte i acostar els nostres infants al món de la POESIA!

Sant Jordi 2019

Aquest curs, per la diada del dia del llibre que organitza l’AMIPA, hem treballat la llegenda de Sant Jordi. Observar aquest relat amb una mirada crítica ens mostra,  de manera senzilla, el funcionament dels rols de representació en el món a la vegada  que ens serveix  d’eina de transformació, no només pels infants, sino també pels adults.