2a sessió de POeSia

Aquesta setmana hem rebut la visita de n’Eulària i n’Antònia, era la 2a sessíó de poesia d’aquest curs. Per aquesta trobada hem preparat la poesia de Miquel Desclot “CANÇÓ DEL FOLLET DEL SILENCI”. Una poesia molt divertida i aferradissa que els nins/nines repeteixen a totes hores!!!

EL TREBALL en petit GRUP

Aquest trimestre, el projecte del POP ens ha servit per començar a fer algunes activitats en petits grups.

Per una part, el treball per projectes permet que l’alumnat treballi habilitats i competències de comunicació i altres aspectes com presa de decisions, col·laboració, gestió del temps,…

D’altra part, treballant  conjuntament en una mateixa activitat comencen a ser conscients de la importància de consensuar tot allò que es fa en equip; tots han d’arribar a un acord. Agafen consciència que si no es participa de manera activa, afecta al resultat final de la feina de grup. I si el treball no presenta el resultat esperat, la responsabilitat és en general, de tot el grup i no d’un/a nin/a en concret.

Després d’haver cercat informació, demanat a aquells que saben de POPS, veure vídeos que hem trobat molt interessants sobre com es camuflen, i llegit i mirat contes de POPS,…   Hem fet en petit grup, alguns treballs sobre el que hem aprés i descobert.