Alimentació saludable

La infància és una època clau en la instauració dels hàbits alimentaris, pel que és de gran importància posar l’accent en la promoció del consum de fruites i verdures.

L’escola juga una paper important en la promoció d’aquests hàbits. Per aquest motiu  al nostre centre es treballa tot un projecte sobre hàbits saludables i alimentació que va des d’infantil fins a 6è de primària. Els/les  nins/es han de conèixer, tocar, ensumar, tastar, d’una manera divertida tots aquests aliments.

A l’ambient d’experimentació un dels objectius és precisament, que  l’alumnat es familiaritzi amb els noms d’algunes fruites i verdures. Que experimentin amb les textures, olors, gust, colors…

És important  també, que aquestes experiències tenguin una continuïtat a casa per treballar conjuntament aquest hàbit.

Aquestes setmanes hem presentat les següents verdures:

Colflori, pebres vermells i cogombres.

Sortida: Museu de Sa Rondalla ( Artà)

La visita es va dividir en dues parts:

1.En Joan ens va contar la rondalla ” En Joan de dos pams de nas”, tots i totes hi vàrem estar ben atents i després amb l’ajuda de diferents infants es varen escenificar petits fragments de la rondalla, tots uns artistes!!!

2. Vàrem pujar a dalt i allà vàrem trobar diferents personatges de les Rondalles Mallorquines; uns ens vàren agradar més que els altres.