Sortida “Natura Parc”

Després d’una bona estona dins l’autocar, lo primer que vàrem fer va ser berenar per agafar forces i poder anar a veure els animals.

                                                            

       

   

Ara sí, panxa ben plena, ens vàrem distribuir en 4 grups per visitar els diferents animals.

Vàrem poder tocar i donar menjar a una ovella i a unes cabretes, i també vàrem veure lemurs, tigres, pelícans, un estruç, una zebra, lloros,…..

                     

PoEsiA a la biblioteca municipal de Sa Coma

  

A càrrec de n’Eulari Arlès, aquesta activitat del programa de la biblioteca municipal, té com a objectiu apropar la poesia als nins i nines ja des dels primers anys. Conèixer què és la poesia, aprendre a gaudir d’aquesta, fomentar la imaginació,…són alguns dels aspectes que promou aquesta activitat.  Han estat quatre sessios molt divertides, i la darrera especialment ja que, es va posar música (en directe) a totes aquelles poesies que s’havien treballat al llarg de les sessions.

Esperam poder repetir el curs que ve!

Algunes de les poesies treballades les podeu trobar en aquest llibre: “Per què els gats miren la lluna?”.  Llibre que podeu trobar a la biblioteca municipal de Sa Coma.

 

Sortida “Els Calderers”

POSSESSIÓ “ELS CALDERERS”

Amb la sortida a “Els Calderers”  (23 de març) els nins i nines varen poder agafar consciència de les diferents formes de vida a través del pas del temps: Per una part, a través de les diferents estàncies de la casa i per l’altre, de l’entorn rural.